Els nostres
tanatoris

BARCELONÈS, MARESME I BAIX LLOBREGAT

Tanatori de Badalona

El Tanatori de Badalona s’ubica al parc de la Serralada de la Marina, un entorn natural privilegiat, que li atorga un valor afegit, on la llum i la tranquil·litat són presents en tot moment. A més, es troba a la carretera de Can Ruti s/n, a només deu minuts del centre de la ciutat i al costat dels tres centres sanitaris més importants de la zona, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, l’Institut Guttmann i l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. 

Camí del Tanatori, s/n
08916 Badalona

Tanatori de Badalona

Oficina del centre

PFB Serveis Funeraris posa a la vostra disposició una oficina d’atenció i contractació de serveis funeraris al centre de Badalona.

A l’oficina del centre de Badalona, de PFB Serveis Funeraris, es pot fer qualsevol gestió que necessiti una família en cas de defunció, des de l’assessorament inicial, fins als tràmits post-defunció.

Francesc Layret, 84
08912 Badalona

Tanatori Sant Feliu del Llobregat

Construït en 2007, el centre està integrat dins del seu entorn, amb un interior pensat per a la privacitat i l’acolliment dels familiars. Disposa de tres sales de vetlla àmplies, un oratori multiconfessional i un ampli espai exterior enjardinat, amb dues zones d’aparcament gratuït.

C/ El Pla, 168 – Pol. Ind. El Pla
08980 Sant Feliu de Llobregat

Tanatori Litoral

El primer equipament funerari de Sant Adrià de Besòs, amb cinc sales de vetlla, servei d’incineració i un espai propi per a la inhumació de cendres

Avinguda de la Catalana, s/n
08930 Sant Adrià de Besòs

Tanatori Montgat

Construït en 2014, es troba al costat del cementiri del municipi i disposa de dues sales de vetlla i un oratori multiconfessional.

Ronda Països Catalans
(cementiri de Montgat)
08390 Montgat

Tanatori Premià de Mar

Aquest equipament funerari presta servei des del centre de Ca n’Amell i compta amb dues sales de vetlla i un oratori multiconfessional.

Tanatori de Ca n’Amell, a Premià de Mar
C/ Rafael Casanova, 3
08330 – Premià de Mar

Tanatori Teià

Disposa de dues sales de vetlla i una oficina d’atenció a les famílies. Es troba en el cementiri del municipi.

Cementiri de Teià
Camí del cementiri, s/n
08328 Teià

Tanatori Alella

Situat al costat del cementiri municipal, el tanatori d’Alella posa a la disposició de les famílies una sala de vetlla.

Cementiri d’Alella
Camí de Tiana, s/n
08328 Alella