El descans de les cendres

  • Camí del Repòs

  • Camí del Repòs

  • Columbaris

  • Jardí de les cendres

Ja sigui per voluntat de la família o per desig explícit del difunt, la incineració és una de les opcions més escollides actualment.

Al PFB Serveis Funeraris disposem d’un complet servei que engloba tot el procés: des de la cremació, fins l’assessorament especialitzat i detallat sobre el dipòsit, tractament o trasllat de les cendres.

Respecte al dipòsit de les cendres, disposem de tot tipus d’urnes, incloent les ecològiques i biodegradables, respectuoses amb la legislació i la sostenibilitat del medi ambient, a fi que una vida en pugui generar una de nova.

Si el que desitgen les famílies és comptar amb un record especial, disposem, entre d’altres, de mini urnes, reliquiaris i joies de record (la tecnologia permet, inclús, l’opció de convertir les cendres en un diamant).

Inhumació de les cendres

Pel que fa a la inhumació de les cendres, a PFB Serveis Funeraris comptem amb espais específics com columbaris, el Jardí del Repòs o el recent inaugurat “Camí del Repòs” a Badalona, zones habilitadas especialment per aquest fi en un entorn natural al Parc de la Serralada de Marina. També oferim l’opció de custodia de les cendres pel període que les famílies desitgin.

Per últim, a PFB li oferim la gestió del trasllat de les cendres a qualsevol lloc.