Servei d’atenciò i orientació en el Dol

  • servei atencio dol pfb serveis funeraris

La pèrdua d’un ésser estimat provoca un conjunt de reaccions i dolor que coneixem amb el nom de dol. Davant el dol, sovint ens sentim tan confosos que tenim dificultats per seguir amb la nostra rutina diària.

En algun moment, tots nosaltres experimentem la pèrdua d’un ésser estimat. Nosaltres podem ajudar-lo i orientar-lo.

Conèixer el dol, saber com funciona i quins efectes provoca és primordial per arribar a superar-lo. Per això, regalem el llibre d’auto ajuda “Déjame llorar, un apoyo a la pérdida“, un dels exemplars de la nostra biblioteca especialitzada en aquesta matèria.

A més, oferim gratuïtament un servei d’Atenció psicològica i Seguiment del Dol per totes aquelles persones que utilitzin els nostres serveis.

Les sessions de seguiment del dol poden ser individuals o en grup. En aquest últim cas, el Taller de Dol ens permet oferir un espai de comprensió i ajuda mútua entre persones en la mateixa situació, on contaran amb el suport de dos especialistes que ens donaran a conèixer alguns recursos per poder superar els moments més difícils i tindran a la seva disposició una biblioteca en temes de dol.