Serveis
funeraris

Servei d'atenció 24 h

Atenció professional i personalitzada

PFB Serveis Funeraris posa a la vostra disposicó un equip humà especialitzat i la voluntat d’una gran empresa d’oferir uns serveis dissenyats per adaptar-se a les famílies de manera flexible i, sempre, atenent els seus desitjos i necessitats.

PFB Serveis Funeraris ofereix tota l’atenció, el suport i els serveis necessaris a les persones i famílies que han de passar per aquesta sempre difícil situació.

L’empresa té com a missió oferir el seus serveis amb la professionalitat de les grans companyies però amb l’atenció propera i personalitzada de les funeràries tradicionals. 

Màxima transparència en els nostres serveis

PFB Serveis Funeraris posa a l’abast de totes les persones usuàries la política de preus dels seus serveis.

Aquests serveis es garanteixen exactament als preus detallats, tot i que, si les famílies volen, es poden complementar amb altres serveis personalitzats.

Podeu veure les tarifes generals de PFB en aquest enllaç

Els nostres serveis

Assessorament
i servei d'acollida

Assessorament en tot el procés


Ajudar a la família és el nostre principal objectiu.
És en aquests moments difícils quan les persones necessiten tot el recolzament que els hi poguem donar.

PFB els ofereix l’assessorament necessari per tal de facilitar tot el procés que requereix la defunció d’un ésser estimat.

· Servei d’acollida dels familiars
· Assessorament en els tràmits
·Atenció al dol (gabinet d’atenció psicològica i biblioteca especialitzada)

Preparació de la vetlla

Tots els detalls a tenir en compte

El procés funerari requereix de tot un seguit de passos a tenir en compte que són absolutament necessaris. Deixar-vos assessorar per una empresa especialitzada, us ajudarà a tenir una visió més àmplia del que necessiteu, per tal d’assegurar-vos que tot el procés s’adapta a les vostres necessitats, sense oblidar cap detall.

• Condicionament estètic
• Sales de vetlla
• Serveis florals
• Esqueles

La cerimònia.

L’últim adeu

Acomiadar-se de l’ésser estimat és una necessitat. Per això, tenir un moment i un lloc per al record, i poder compartir amb familiars i amics l’experiència d’haver viscut al seu costat, esdevé un element molt important. L’homenatge pòstum és una celebració perquè les famílies tinguin l’oportunitat de retre aquest darrer comiat de manera personalitzada i adaptada a les seves preferències.
• Homenatge pòstum (religiós o laic)
• Recordatoris personalitzats
• Servei de vídeo o música en viu
• Serveis florals de comiat
• Possibilitat d’emetre la cerimònia per streaming

Inhumació

Preparació de l’enterrament


PFB pot ajudar-vos en tots els tràmits relatius a la inhumació d’un ésser estimat, a qualsevol cementiri on es vulgui fer l’enterrament..

• Tramitació amb el cementiri
• Preparació de la sepultura
• Preparació de l’enterrament
• Gestió del trasllat del difunt
• Cotxes d’acompanyament per a familiars

Incineració

Servei d’incineració propi i descans de les cendres

A PFB disposem d’un complet servei d’incineració que engloba tot el procés: des de la cremació, fins a l’assessorament especialitzat i detallat sobre el dipòsit, tractament o trasllat de les cendres. Comptem amb tot tipus d’urnes i espais per al descans de les cendres de l’ésser estimat, des de columbaris tradicionals fins a altres opcions envoltades de natura, com el Jardí i el Camí del repòs

• Incineració
• Urnes i altres elements de record
• Descans de les cendres (gestió de trasllats, tractament i dipòsit)

Servei de trasllat de difunts

Sense importar el lloc d’origen ni el lloc de destí

Des de PFB Serveis Funeraris, podem oferir-vos el servei de trasllat de difunts, sense importar el lloc d’origen ni el lloc de destí.
Us facilitem al màxim el trasllat des de qualsevol lloc de la geografia espanyola i portem el vostre ésser estimat al tanatori que trieu.
Cotxe d’acompanyament
Si ho desitgeu, PFB pot posar al servei dels familiars cotxes d’acompanyament que us facilitaran el trasllat al cementiri triat per donar l’adeu final al vostre ésser estimat.

Assessorament sobre els tràmits

posteriors a la defunció

Una defunció implica un seguit de tràmits legals obligatoris que, encara que hi hagi dolor, no es poden evitar ni ajornar. Per això, ens encarreguem de totes les gestions necessàries i facilitem al màxim tots els tràmits que les famílies han de dur a terme.

Temes com la sol·licitud de pensions, el cobrament d’assegurances de vida, el desbloqueig de comptes i dipòsits bancaris, i la gestió de l’herència, entre altres, són tràmits legals dels quals necessàriament haurem d’ocupar-nos.