Política de qualitat

POMPES FÚNEBRES DE BADALONA, S.A. ofereix un servei funerari modern i complet, que comprèn una atenció personalitzada a les famílies i una gamma de serveis que completa el cicle funerari des de la tramitació fins a la inhumació. Així mateix, s’ofereixen els serveis d’incineració, comercialització de columbaris i espais per a cendres i contractació de sepultures.

Tots els mitjans han de servir perquè els familiars obtinguin un servei directe i el més immediat possible i una vegada acabin la contractació no hagin de fer desplaçaments innecessaris.

A més, amb una sèrie de serveis complementaris, com són la floristeria i la cafeteria, intentem que els usuaris estiguin el més còmodes i confortables possible durant la seva estada en les nostres instal·lacions.

L’establiment d’un servei de qualitat, personalitzat i flexible a cadascun dels usuaris té com a missió l’obtenció de la satisfacció del client. Aquesta vocació de servei i atenció a l’usuari haurà d’anar acompanyada d’un augment dels serveis. Es pretén anar incorporant tots aquells que puguin prestar-se per a cobrir qualsevol necessitat de les famílies en el moment de la pèrdua d’un ésser estimat. Aquests serveis hauran de tenir la doble vessant econòmica i de diferenciació en la prestació respecte a altres empreses del sector. PFB aposta per la modernitat sense la pèrdua de la seva identitat.

Apostem per una gestió socialment responsable respecte al nostre equip, els nostres clients i la societat en general.

Així mateix, les revisions periòdiques del sistema i la determinació d’objectius ens permeten assegurar l’eficàcia i la millora contínua del nostre sistema de qualitat i complir amb tots els requisits de la Normativa vigent.

Garantia de qualitat

Des de 2004, disposem de la certificació ISO 9001 que avala la nostra gestió de la qualitat i l’excel·lència del nostre servei. Som, a més, un referent a escala europea en el tractament dels difunts.