PFB Serveis Funeraris rep el reconeixement de Badalona per la seva tasca davant la Covid-19

El Tanatori de Badalona i tots els col·lectius essencials de la ciutat participen en l’acte oficial de l’Ajuntament en agraïment per la feina feta durant la pandèmia.

PFB Serveis Funeraris ha rebut el reconeixement de l’Ajuntament de Badalona per la tasca duta a terme durant aquest any de pandèmia, juntament amb la resta de col·lectius essencials de la ciutat que han estat en primera línia en la lluita contra la Covid-19.

L’acte, que va tenir lloc ahir al vespre, al Teatre Zorrilla de Badalona, va comptar amb la presència de l’alcalde de Badalona, una representació de tots els regidors i regidores del consistori, i diversos representants dels àmbits sanitari i sociosanitari, residències de gent gran, emergències, seguretat i protecció civil, comerç, educació a més dels serveis funeraris. Tots els col·lectius van poder compartir a l’audiència tot el viscut durant aquest temps, posant de manifest el gran esforç col·lectiu i la col·laboració de tota la societat en general per poder fer front a la pandèmia.

En l’acte, PFB Serveis Funeraris va mostrar el seu agraïment per aquest reconeixement oficial a l’esforç i la feina dels professionals funeraris de la ciutat, com a últim graó de la cadena sanitària. En nom de la funerària, Cristina Vega, assessora de famílies del Tanatori de Badalona, va exposarla gran capacitat d’adaptació dels treballadors i treballadores dels serveis funeraris des de l’inici de la pandèmia, dia rere dia, adequant la nostra forma de treballar, els serveis i els espais del tanatori a la nova realitat. Això és el que precisament ens ha permès seguir garantint aquest servei imprescindible i essencial a tota la ciutadania, en uns moments molt complexos, que mai no oblidarem”. Vega va voler posar en relleu i recordar molt especialment “els milers de persones que ens han deixat i totes les famílies en dol que hem acompanyat en aquest any, que malauradament en molts casos, no s’han pogut acomiadar de l’ésser estimat. Volem reiterar-los tot el nostre suport i ajuda”.

Fins a dia d’avui, més de 400 persones han perdut la vida a Badalona per la Covid-19 i més de 19.000 s’hi han enfrontat. En el seu record, la ciutat té previst dedicar un monument a la nova plaça dels Jardins de Ca l’Amigó, a prop de l’Hospital Municipal de Badalona.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *