PFB Serveis Funeraris renova l’acord de col·laboració amb l’Orfeó Badaloní

PFB Serveis Funeraris ha ampliat la col·laboració amb l’Orfeó Badaloní en renovar el conveni que hi manté, amb l’objectiu de donar suport a la tasca d’aquesta entitat cultural i solidària amb la societat, que enguany, a més, commemora el seu centenari. A l’acte de signatura, que ha tingut lloc aquesta setmana a les dependències del Tanatori de Badalona, hi han estat presents la directora general de PFB Serveis Funeraris, Ana Gassió, i el president de l’entitat cultural badalonina, Ricard Abellán.

Amb aquest nou acord, PFB Serveis Funeraris, demostra un cop més el seu compromís amb l’Orfeó Badaloní, reforçant així els valors positius associats al món cultural i social de la ciutat, i apostant, al seu torn, per la continuïtat, la implicació i l’esperança en uns moments encara delicats per la situació provocada per la pandèmia. Les dues entitats han coincidit en la importància de renovar aquest acord després d’un any molt complex. En aquest sentit, per a Ana Gassió de PFB Serveis Funeraris, “tot i els moments tan difícils que hem passat, creiem que, ara més que mai, cal seguir treballant per superar aquesta pandèmia i, per aconseguir-ho, confiem plenament en l’esforç conjunt. Per això, estem molt contents de poder seguir donant suport a una entitat centenària tan important per a la vida cultural i social de Badalona, que representa uns valors amb els quals ens sentim molt identificats, com ara la cooperació mútua, la responsabilitat i el compromís amb les persones. Un acord que ens ajuda a consolidar, a més, la proximitat amb la ciutat”.

D’altra banda, el president de l’Orfeó Badaloní, Ricard Abellán, destaca “la importància de comptar amb la confiança de PFB Serveis Funeraris, any rere any. És un suport fonamental per a nosaltres, ja que ens ajuda a seguir treballant i reforçant el nostre compromís amb la cultura, la creació, l’educació, la innovació, els serveis socials i el foment del teixit associatiu de Badalona”.

PFB, implicada amb la ciutat de Badalona

PFB Serveis Funeraris és una empresa involucrada amb la ciutat que l’ha vist néixer, fa prop de 100 anys. A més col·laborar amb l’Orfeó Badaloní, l’empresa funerària ha donat suport a altres entitats culturals com el Teatre Principal o el Museu de Badalona, així com als històrics Club Joventut de Badalona o Club de Futbol Badalona.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *