PFB Serveis Funeraris patrocina el concert ‘Ressò 1921’, amb motiu del centenari de l’Orfeó Badaloní

PFB Serveis Funeraris patrocina l’acte Ressò 1921, un concert participatiu on prendran part diverses corals de Badalona. L’acte forma part de la programació especial per commemorar el centenari de l’Orfeó Badaloní, amb qui PFB manté un acord de col·laboració des de fa anys.

Ressò 1921, que tindrà lloc el proper 3 de juliol a les 21 hores a l’església de Sant Josep de Badalona, té el propòsit de celebrar l’afició pel cant coral durant tots aquests anys d’història de l’entitat cultural badalonina. Organitzat per Badalona Sardanista, Òmnium Cultural i l’Orfeó Badaloní Ateneu, l’acte vol rememorar el concert celebrat conjuntament l’any 2014. Així mateix, “vol reforçar aquell fil de veu que ha anat passant de generació en generació de cantaires i que mantenim viu actualment perquè el cant coral a Badalona sigui un mitjà per conèixer i viure la música, i que aquesta continuï sent un dels motors de la vida associativa…, que tanta falta fa en aquests moments”, apunten des de l’Orfeó.

La Coral La Badalonense, el Cor La Coloma d’Esplugues, la Coral Betúlia, el Cor Dos x Quatre, el Cor Orfeó Badaloní, la Capella de Música de Badalona i el Cor Vora Mar seran les protagonistes d’aquest concert, on s’hi interpretaran diverses peces creades pels directors fundadors de l’Orfeó Badaloní. L’acte també comptarà amb la participació de la Cobla Marinada.

Per a més informació o compra d’entrades per assistir a Ressò 1921, podeu dirigir-vos al web orfeobadaloni.cat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *