PFB-Serveis Funeraris es converteix en nou col·laborador del Club Joventut Badalona

El dia 23 de desembre, va tenir lloc la signatura de l’acord de col·laboració entre PFB-Serveis Funeraris i el Club Joventut Badalona per tota aquesta temporada

Ana Gassió, gerent de PFB-Serveis Funeraris, ha mostrat la seva satisfacció al president del Club Joventut Badalona, Juan Antonio Morales, “per poder col·laborar amb un dels clubs més prestigiosos dins del bàsquet i amb qui compartim uns valors i una filosofia”.

Segons la mateixa Gassió, “amb aquest acord pretenem enfortir els nostres vincles a la ciutat que ens ha vist néixer i créixer com a companyia. Considero que tenim molt punts en comú amb la Penya que van més enllà que les dues entitats vam sorgir als anys 30 a la mateixa ciutat que ha estat el nostre bressol. Amb el CJB ens uneix la solidesa i el compromís a un projecte, l’entrega a una població i un esperit de superació constant per afrontar i superar els reptes”.

Amb la signatura de l’acord, que té lloc el mateix any en què l’empresa funerària ha celebrat el 15è aniversari de la construcció del nou tanatori a Badalona, PFB-Serveis tindrà una presència activa durant els partits que es disputin al pavelló fins a final de temporada, que s’espera tancar amb èxits per la Penya.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *