PFB-Serveis Funeraris col·labora en el 2n Concert de Gospel – Notes Solidàries per Badalona

PFB-Serveis Funeraris col·labora en la segona edició del 2n Concert de Gospel, Notes Solidàries per Badalona que se celebrarà el proper 27 de febrer a les 21.00h. Un concert de caràcter benèfic que té com a beneficiaris la  Fundació Ateneu de Sant Roc i L’institut Guttmann i que promou Grup Menarini.

PFB-Gospel-notes-per-badalona

Aquesta segona edició de Notes Solidàries per Badalona ve acompanyada d’una versió molt especial i enriquida del Cor de Gospel Sant Cugat. Un Cor que el 2018 celebra el seu desè aniversari amb el lema 10 anys de música per a la solidaritat i presenta per primera vegada al gran públic, el programa exclusiu amb el que en aquesta ocasió, vol convidar a tothom a sumar solidaritat per Badalona.

Un repertori de composicions originals del gòspel i espirituals negres que es mostra amb més sensibilitat que mai, com una al·legoria a la lluita contra les precarietats. Un viatge pels sentiments representat per tres moments de singular posada en escena: el dolor, el silenci i l’esperança i l’adveniment.

La primera edició:

El 15 d’octubre de 2015 1.800 persones compromeses es van reunir a l’Auditori de Barcelona per posar en valor el treball de les 3 entitats beneficiàries: Fundació Ateneu Sant Roc, Hospital Germans Trias i Pujol i Càritas. El gran èxit d’aquella primera edició ha fet possible l’organització d’aquesta segona.

1r-concert-notes-de-Badalona

Podeu trobar tota la informació a la web:

http://www.notesperbadalona.org/ca/

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *