PFB Serveis Funeraris col·labora amb l’ampliació de l’hospital Germans Trias i Pujol

PFB Serveis Funeraris ha col·laborat en l’ampliació de l’hospital Germans Trias i Pujol, el qual té l’objectiu d’augmentar la capacitat assistencial de llits de crítics del centre.

En el context de la greu situació provocada per la pandèmia, que ha impactat de ple en el sistema hospitalari, la directora general de PFB Serveis Funeraris, Ana Gassió afirma que “les empreses funeràries, com a part de la cadena sanitària, som molt conscients de l’esforç sobrehumà que està fent a diari tot el personal dels hospitals. Per això, poder contribuir d’alguna manera a ajudar aquest col·lectiu que ens és tan proper, és una prioritat per a nosaltres, més encara en aquests moments d’emergència”.

Per la seva banda, Marc Jaumà, director de Serveis Generals de l’hospital Germans Trias i Pujol, considera que “la col·laboració entre les dues institucions sempre ha estat magnífica, i en aquesta ocasió n’hem tingut un nou exemple”. “La situació epidèmica ha tornat a posar de relleu la força que té la coordinació de tots els actors implicats en el sistema de salut”, ha afegit.

L’ampliació de l’hospital de Can Ruti constarà d’un edifici de tres plantes, que tindrà un total de 4.277 metres quadrats. Aquest mes se n’acaba de finalitzar la primera fase, consistent a una sala polivalent que disposa de 40 llits d’UCI per a malalts afectats de Covid-19.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *