PFB Serveis Funeraris col·labora amb la investigació mèdica donant suport al Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge

PFB Serveis Funeraris col·labora amb la investigació mèdica donant suport al Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge (CMCiB), situat al campus de salut i recerca de Can Ruti, a Badalona. Posat en marxa el 2019 i integrat en l’entorn natural del Parc de la Serralada de la Marina.

El CMCiB és un centre altament tecnificat, multidisciplinari, i de qualitat, dedicat a la recerca biomèdica i la formació continuada dels professionals de la salut. Al CMCiB s’hi duen a terme un ampli ventall de projectes d’investigació, des de recerca clínica a la preclínica, nous mètodes d’anàlisi computacional i d’imatge, fins al perfeccionament de procediments quirúrgics o desenvolupament de nous dispositius i mètodes en cirurgia, en un entorn de promoció de la bioètica i l’aplicació de polítiques 3R.

El centre consta de 4.500 metres quadrats, dividits en 4 plantes, dedicats a la recerca preclínica i a la formació continuada dels professionals de la salut. Amb una inversió de 12,5 milions d’euros, aproximadament, el CMCiB dóna servei no només als més de 3.500 professionals de la salut que hi ha al Campus, uns 700 dels quals es dediquen a la recerca, sinó que està obert a altres investigadors i empreses d’arreu d’Europa i el món.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *