PFB renova el seu compromís amb l’Aliança per a la Vacunació Infantil

Per cinquè any consecutiu PFB dona suport a l’Aliança per a la Vacunació Infantil.

La Fundació ”la Caixa”, en col·laboració amb Gavi, the Vaccine Alliance, impulsa aquesta Aliança des de l’any 2008 amb l’objectiu d’oferir a les empreses l’oportunitat de col·laborar en aquest projecte.

Des que va començar el programa, l’Aliança per a la Vacunació Infantil té el compromís de la Fundació ”la Caixa” i de la Fundació Bill i Melinda Gates de multiplicar per quatre cada donació rebuda, de manera que s’incrementa l’aportació que s’obté i es redobla l’esforç de tothom en la lluita contra la mortalitat infantil.

L’Aliança per la Vacunació Infantil ajudarà, entre altres projectes, a distribuir la vacuna pneumocòccica a Moçambic per prevenir la pneumònia, que encara avui és la màxima causa de mort per malaltia infecciosa a escala global entre infants i adults.

Gràcies a aquestes col·laboracions s’ha aconseguit un total de 36.256.533 € que han permès contribuir a vacunar més de 6,8 milions d’infants menors de 5 anys als països més pobres del món.

La vacunació infantil continua sent, sens dubte, un dels reptes més importants a escala mundial i més encara, si això és possible, en un any marcat per la pandèmia de la COVID-19. És per això que l’Aliança per a la Vacunació Infantil, en col·laboració amb Gavi, the Vaccine Alliance, es fa imprescindible.

Des que es va crear l’any 2000, Gavi ha ajudat a vacunar més de 822 milions d’infants en 77 països i així ha contribuït a prevenir més de 14 milions de morts futures. L’Institut de Salut Global de Barcelona – ISGlobal hi continua com a soci científic i acadèmic.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *