PFB posa en marxa una eina per confeccionar pressupostos de manera online

La companyia ha dut a terme aquesta iniciativa pionera dins el sector funerari.

L’eina, que suposa un pas més cap a la transparència, facilita que els usuaris puguin planificar el servei funerari amb antelació

PFB-Serveis Funeraris ha activat una eina per confeccionar pressupostos online relatius a les opcions que ofereixen per als serveis funerari. Per dur-ho a terme, ha habilitat aquesta opció dins la pàgina web a la qual s’hi pot accedir a través de la pàgina principal o a través d’aquest enllaç: https://online.pfb-serveisfuneraris.com/pres.php.

 

 

Aquesta eina està concebuda perquè, de forma senzilla i molt intuïtiva, es puguin escollir els elements i serveis desitjats per a l’últim comiat de forma directa per a qualsevol persona, i se n’obtingui el pressupost amb l’import del servei requerit. L’empresa catalana de serveis funeraris, gestora del Tanatori de Badalona, entre altres, ha engegat aquesta iniciativa amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat als usuaris en la tria de tots els elements necessaris, en funció del tipus d’enterrament i la despesa desitjats.

 

 

La nova eina, a la vegada, respon al compromís de PFB per facilitar el procés funerari i garantir la màxima transparència en els serveis.

Segons Ana M. Gassió, directora general de PFB-Serveis Funeraris, “es tracta d’un espai web àgil i senzill amb el qual es facilita la selecció de tots els elements vinculats en un servei funerari seguint els 7 passos que s’indiquen”. Gassió afegeix que “aquesta iniciativa neix de la nostra vocació de servei a les famílies, i amb la voluntat d’adaptar-nos a les seves necessitats també en termes econòmics”.

És important destacar que la confecció d’un pressupost no compromet a res i que per formalitzar la contractació del servei s’ha de fer de forma personal al centre de PFB on ha sol·licitat el servei. El pressupost resultant té validesa durant l’any vigent i contempla l’IVA del 21%, tram amb què es graven els serveis funeraris

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *