PFB patrocina MAIG EN DANSA de l’esbart Sant Jordi

El passat 20 de maig es va celebrar MAIG EN DANSA. Aquest acte, patrocinat per PFB Serveis Funeraris, ha estat dissenyat i pensat per ser interpretat en el marc de l’Església de Santa Maria, espai de referència de la cultura badalonina, casa oberta a tothom que volem acostar, a través de la dansa, al públic general amb el respecte degut a un espai i institució d’aquestes característiques.

Amb l’afany de continuar presents dins els nombrosos actes de caire cultural que tenen lloc durant les celebracions de les Festes de Maig de Badalona, i amb la intenció d’enriquir les tradicions badalonines, l’Esbart Sant Jordi ens proposa una dansa que representi l’essència de les Festes, especialment dins la cultura tradicional i popular catalana.

PFB-Maig-en-dansa

El ball, interpretat pel Cos de Dansa de l’esbart, consta de tres parts diferenciades: la primera ofereix una evolució inspirada en els elements de la ciutat. L’inici evoca la terra, els moviments suaus de les onades del mar i l’esperit de festa dels ciutadans que impregna d’alegria aquesta primera part. La segona part, amb els solistes, evoca la solemnitat de les Festes i la tercera part plena de disbauxa, representa l’esclat festiu de la Nit de Sant Anastasi.

Maig en Dansa té un tret molt característic, i és que pot ser ballada per tothom, tan petits com grans i sense fer distincions entre homes i dones, volent donar cabuda, i representant d’aquesta manera, a tot el poble badaloní.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *