Especialistes en
serveis funeraris

LA NOSTRA EMPRESA

«El més difícil no és el primer petó, sinó l’últim.»
Paul Géraldy

Us acompanyem en els moments més difícils


La pèrdua d’un ésser estimat sempre representa un moment difícil. El dol és un període en què s’uneixen sentiments de dolor i patiment i en què les persones necessitem ajuda per dur a terme totes les gestions que calen.

A PFB Serveis Funeraris sabem com us sentiu, ens posem a la vostra pell i us oferim tot el nostre suport i comprensió.

Per això, ens posem al vostre servei, per encarregar-nos de tot el que necessiteu en aquests moments, amb el màxim respecte i serenitat i, sobretot, amb l’atenció d’un equip humà molt professional i compromès.

Cordialment,

Ana M. Gassió Subirachs
Directora general de PFB Serveis Funeraris

Presents al Barcelonès,
Maresme i Baix Llobregat

PFB Serveis Funeraris de Badalona, especialitzada en la prestació de serveis funeraris i de cementiris, neix amb la voluntat d’acompanyar-vos i ajudar-vos en els moments més difícils.

PFB Serveis Funeraris és una de les principals funeràries de l‘àrea metropolitana de Barcelona i un referent del sector a Catalunya. Amb orígens a Badalona, actualment dóna cobertura a una població de més de 500.000 persones, a través de set tanatoris i la gestió integral de 2 cementiris (Sant Feliu del Llobregat i Montgat) i la gestió operativa d’uns altres 7 cementiris (els dos cementiris de Badalona, els dos cementiris de Premià i els cementiris de Teià, Allella i Tiana).

Som una organització flexible, el que ens permet adaptar-nos a totes les vostres necessitats. Estem oberts als vostres suggeriments i us assegurem una atenció personalitzada i professional.

El nostres principis

1

COMPROMÍS

Profund compromís amb les famílies en moments difícils

2

MILLORA

Esperit de millora constant en l’atenció i els serveis

3

CONTRIBUCIÓ

Vocació de contribució activa a la societat i a la vida amb el suport a diverses entitats dedicades a la recerca mèdica i altres institucions socials, culturals i solidàries

4

SOSTENIBILITAT

Gestió transparent, sostenible i responsable amb les persones i l’entorn

Consulteu el codi ètic de PFB

Accés al canal de denúncia

Si heu observat conductes que contravenen el nostre codi ètic, feu-nos arribar la vostra denúncia.

L'equip humà

El valor que realment ens distingeix és el nostre personal, l’actiu més important de PFB Serveis Funeraris: un equip humà, compromès, experimentat i professional, que està preparat per ajudar-vos en tot el que necessiteu.

PFB Serveis Funeraris està integrada per més de 60 professionals que s’adapten de manera flexible a les necessitats de les famílies.

En aquest sentit, l’empresa es caracteritza per oferir uns serveis amb la professionalitat de les grans companyies però amb un servei proper i personalitzat.

L’empresa compta amb un equip humà capacitat per atendre totes les etapes del procés funerari.

Garantia de qualitat

Per a nosaltres, la formació continuada i el compromís amb la societat han estat dos dels pilars bàsics de la nostra professionalitat en l’atenció a les famílies. En aquest sentit, des de 2004, disposem de la certificació ISO 9001 que avala la nostra gestió de qualitat i l’excel·lència del nostre servei. Som, a més, un referent a escala europea en el tractament dels difunts.

Política de qualitat

L’objectiu de PFB per garantir una atenció òptima a les famílies, s’assoleix a través d’un servei de qualitat, integral, personalitzat i flexible, adaptat a les necessitats actuals de la ciutadania, que cobreix des del moment de la defunció de l’ésser estimat, fins a la tramitació, l’organització de la cerimònia o la vetlla, fins a la incineració o inhumació. La nostra voluntat és que totes les persones usuàries rebin un servei directe, el més immediat possible i, una vegada n’acabin la contractació, no hagin de fer desplaçaments innecessaris.

Vetllem perquè les famílies se sentin el més confortades i còmodes possible durant l’estada a les nostres instal·lacions, i els facilitem l’accés a tots els serveis essencials i també complementaris, com ara floristeria i restauració. En aquest sentit, a PFB Serveis Funeraris també prestem serveis de contractació de tot tipus de sepultures a cementiris, i duem a terme la comercialització de columbaris i altres espais per a cendres.

Apostem per una gestió socialment responsable envers el nostre equip, les famílies usuàries i la societat en general. Així mateix, les revisions periòdiques del sistema i la determinació d’objectius ens permeten assegurar l’eficàcia i la millora contínua de la nostra política de qualitat, així com el compliment de tots els requisits de la normativa vigent.