PFB crea un nou espai per al destí de les cendres al centre de Badalona

PFB ha finalitzat la construcció d’un espai memorial que acull 80 columbaris ubicats a la capella del Sagrat Cor de Jesús de la Parròquia de Sant Josep.

 

PFB-Serveis Funeraris ha posat en marxa un nou espai per a la inhumació de cendres al centre de Badalona. Es tracta de l’Espai Memorial del Sagrat Cor de Jesús, que s’ubica a la capella de la Parròquia de Sant Josep, a l’esquerra de l’Altar Major, i acull 80 columbaris per al descans de les cendres. La inauguració de les noves sepultures va tenir lloc el passat divendres 8 de novembre, amb la celebració d’una missa oficiada pel vicari episcopal Mossèn Andreu Oller, que també va fer la benedicció del nou memorial.

Els columbaris de la capella del Sagrat Cor de Jesús ofereixen un lloc idoni per a les persones creients que optin per la cremació, en un entorn íntim, que afavoreix el recolliment de les famílies. La concessió dels columbaris, cadascun amb capacitat de fins a dues urnes cineràries, és de 15 anys, amb opció de renovació. El memorial podrà visitar-se de dilluns a diumenge, en l’horari habitual d’obertura de la Parròquia de Sant Josep.

PFB ha dut a terme aquesta iniciativa en col·laboració amb la Parròquia de Sant Josep de Badalona i l’Arquebisbat de Barcelona, conscients de la importància de donar resposta a la creixent demanda d’incineració on, a nuclis com Badalona, se situa al voltant del 55 %. Tal com afirma la directora general de l’empresa funerària, Ana Gassió, “a la nostra ciutat, l’opció de la cremació supera de fa anys la inhumació, per això creiem que ens hem d’adaptar a aquesta necessitat amb serveis com aquests nous columbaris al centre de Badalona, que se sumen a les diverses opcions per a cendres que oferim des de fa més de 15 anys al Tanatori i als deu cementiris on prestem servei”. En aquest sentit, el Tanatori de Badalona va ser pioner a acollir en el mateix recinte columbaris cineraris i, des de 2013, disposa d’un innovador espai enmig de la natura, el Camí del Repòs, que actualment acull prop de 150 urnes cineràries.

La gestió i contractació dels columbaris anirà a càrrec de PFB – Pompas Fúnebres de Badalona en la seva Oficina d’Atenció al Centre de Badalona (Francesc Layret, 84 – Tel. 93 807 36 45)

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *