PFB col·labora en la recaptació dels 50.000 euros aconseguits al concert ‘Notes Solidàries per Badalona’

El 17 de maig passat va tenir lloc l’acte de lliurement dels 50.000 euros recaptats en la segona edició del recital Notes Solidàries per Badalona, en què PFB Serveis Funeraris va participar com a un dels col·laboradors principals. Els diners recollits van anar destinats a la Fundació Ateneu Sant Roc i a la Fundació Institut Guttmann.

 

Les dues entitats beneficiàries destinaran l’import recaptat a donar continuïtat a projectes socials i sanitaris que actualment ja estan en marxa, a més de desenvolupar noves iniciatives que millorin la qualitat de vida dels ciutadans menys afavorits de Badalona. Els 50.000 euros s’han aconseguit gràcies a la participació de més de 54 empreses -entre les que hi ha PFB- i a l’assistència de més de 1.600 persones a la segona edició del concert solidari celebrat el 27 de febrer passat.

 

L’acte de lliurament va tenir lloc a les Termes i Decumanus del Museu de Badalona i va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, responsables de les dues fundacions beneficiàries i representants de Grup Menarini Espanya –empresa organitzadora del Notes Solidàries per Badalona-.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *