Cicle de Conferències. 2a edició: “La història de Badalona a través dels seus personatges cèlebres”

El Tanatori de Badalona presenta la segona xerrada del cicle “Badalona a través dels seus personatges cèlebres”.

En aquesta ocasió versarà sobre “Els germans cèlebres de Badalona” i s’il·lustrarà amb fotografies dels Germans Xirgu, els Germans Trias i Pujol i els Germans Borràs.

Tindrà lloc el proper dijous 24 de gener a les set de la tarda a l’espai de l’oficina d’atenció a les famílies que PFB té al carrer Francesc Layret, 84 i comptarà amb el suport del Museu de Badalona

Llegir més

PFB-Serveis Funeraris es converteix en nou col·laborador del Club Joventut Badalona

El dia 23 de desembre, va tenir lloc la signatura de l’acord de col·laboració entre PFB-Serveis Funeraris i el Club Joventut Badalona per tota aquesta temporada

Ana Gassió, gerent de PFB-Serveis Funeraris, ha mostrat la seva satisfacció al president del Club Joventut Badalona, Juan Antonio Morales, “per poder col·laborar amb un dels clubs més prestigiosos dins del bàsquet i amb qui compartim uns valors i una filosofia”.

Segons la mateixa Gassió, “amb aquest acord pretenem enfortir els nostres vincles a la ciutat que ens ha vist néixer i créixer com a companyia. Considero que tenim molt punts en comú amb la Penya que van més enllà que les dues entitats vam sorgir als anys 30 a la mateixa ciutat que ha estat el nostre bressol. Amb el CJB ens uneix la solidesa i el compromís a un projecte, l’entrega a una població i un esperit de superació constant per afrontar i superar els reptes”.

Amb la signatura de l’acord, que té lloc el mateix any en què l’empresa funerària ha celebrat el 15è aniversari de la construcció del nou tanatori a Badalona, PFB-Serveis tindrà una presència activa durant els partits que es disputin al pavelló fins a final de temporada, que s’espera tancar amb èxits per la Penya.

Ple absolut al concert de Nadal organitzat per PFB i ofert per Gospel Sentits

Prop de 450 persones van assistir al concert de Nadal que va oferir el grup local Gospel Sentits i que va comptar amb la col·laboració de PFB-Serveis Funeraris. L’acte musical, que va tenir lloc al Teatre Principal de Badalona el dissabte passat dia 15 de desembre, va comptar amb un repertori molt variat i animat el qual van poder gaudir tots els assistents.

Ana M. Gassió, gerent de PFB-Serveis Funerari, en destaca la importància de mantenir vincles amb entitats locals tan arrelades a la població com és el cas del grup musical. A la vegada, explica que “ens sentim satisfets de poder col·laborar en activitats d’aquest tipus que tenen tan bona acollida per tothom”.

 

Tots Sants als cementiris del Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Montgat, Teià i Alella

Detallem informació sobre les activitats especials que es duran a terme, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, als tanatoris gestionats per PFB als municipis de Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Montgat, Teià i Alella.

Llegir més

Concert commemoratiu del 15è Aniversari del Tanatori de Badalona: “Música per la Vida”

El passat 20 de setembre, es va celebrar al Camí del Repòs, ubicat dins de les instal·lacions del Tanatori de Badalona, un concert en commemoratiu del 15e aniversari del Tanatori de Badalona.

Un concert que era al mateix temps un homenatge a la vida de tots els difunts que han passat pel Tanatori de Badalona en els seus 15 anys de funcionament.

El concert va anar a càrrec del grup musical A GRUP VOCAl, una formació nascuda i vinculada a l’Orfeó Badaloní amb una ja consolidada trajectòria tant en programes de televisió com en concerts en directe arreu de Catalunya.

A la vetllada van assistir un centenar de persones, entre les que hi havia diversos membres d’entitats culturals i socials de la ciutat, així com famílies i representants del sector funerari, entre altres. Per a Ana M. Gassió, directora general de PFB-Serveis Funeraris, “amb aquest concert hem volgut retre un homenatge especial a la vida de les persones que ens han deixat al llarg d’aquests 15 anys, des de la posada en funcionament del Tanatori de Badalona, en un entorn únic i en plena naturalesa, com és el Camí del repòs”. En efecte, la zona escollida per al concert és l’espai més verd ubicat dins el recinte del tanatori, envoltat de bosc. Posat en marxa el 2015, el Camí del repòs permet la celebració de cerimònies a l’aire lliure i acull, també, diverses opcions per al destí de les cendres.

Moltes gràcies a tots els que van assistir en aquesta gran trobada i a tots els que van fer que això fos possible.

 

 

 

Inauguració del cicle d’exposicions: “Badalona a través dels seus personatges cèlebres”

Ahir a la tarda va tenir lloc la xerrada inaugural del cicle d’exposicions “Badalona a través dels seus personatges cèlebres” organitzat per Pompas Fúnebres de Badalona en col·laboració amb el Museu de Badalona.

A l’acte, presentat per la senyora Ana Gassió, directora general de Pompes Fúnebres de Badalona, va intervenir la Sra. Margarida Abras, directora del Museu de Badalona.

Per a aquesta primera exposició s’han triat a tres personatges cèlebres de la ciutat de Badalona: el Sr. Cuyàs, historiador de Badalona i fundador del Museu de Badalona; el sacerdot Solà i Seriol, autor del primer planell conegut de la ciutat de Badalona; i el Sr. Domingo, conegut fotògraf de Badalona.

Llegir més

Cicle d’exposicions: “La història de Badalona a través dels seus personatges cèlebres”

El proper dimarts 26 de juny a les set de la tarda, Pompes Fúnebres de Badalona inaugurarà un cicle d’exposicions en la que es repassarà la història més recent de Badalona a través dels seus personatges cèlebres.

Llegir més

PFB col·labora en la recaptació dels 50.000 euros aconseguits al concert ‘Notes Solidàries per Badalona’

El 17 de maig passat va tenir lloc l’acte de lliurement dels 50.000 euros recaptats en la segona edició del recital Notes Solidàries per Badalona, en què PFB Serveis Funeraris va participar com a un dels col·laboradors principals. Els diners recollits van anar destinats a la Fundació Ateneu Sant Roc i a la Fundació Institut Guttmann.

 

Llegir més

El Tanatori de Badalona crea la ‘Capsa dels adéus’, una selecció de contes sobre dol infantil per a escoles

PFB – Serveis Funeraris ha impulsat aquesta acció en el marc de Sant Jordi per oferir una eina de suport a infants i docents dels centres educatius de la ciutat.

Els contes poden resultar un element de gran ajuda per aprendre a afrontar la pèrdua.

Amb motiu de Sant Jordi, el Tanatori de Badalona – PFB ha creat la Capsa dels adéus, una capsa que inclou una selecció de contes per ajudar a gestionar adequadament la pèrdua en els infants entre 3 i 9 anys, que s’ha fet arribar a les diverses escoles dels municipis on opera la companyia funerària.

Per a Ana Gassió, directora general de PFB – Serveis Funeraris, “la mort és un fet inherent a la vida, també en la dels més petits, que comporta un procés de dol que és necessari elaborar de forma correcta. És per això que hem volgut crear la Capsa dels adéus, que esperem sigui útil i interessant per a infants i docents i que, en moments determinats, esdevingui una eina de suport per a l’aprenentatge i el creixement emocionals”.

Llegir més

El Tanatori de Badalona commemora el 15è aniversari amb un acte que repassa l’evolució funerària a la ciutat

Construït i gestionat per PFB, el Tanatori de Badalona s’ha convertit en un referent a l’àrea metropolitana de Barcelona des de la seva obertura el 2003.

El Tanatori de Badalona, un dels principals centres funeraris de la província de Barcelona, ha organitzat un acte institucional aquest matí en commemoració del 15è aniversari de la seva posada en funcionament. L’acte ha comptat amb la presència del regidor Àlex Mañas, segon tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Badalona i regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, i de la directora general de Pompas Fúnebres de Badalona (PFB), Ana Gassió, que ha fet un repàs dels trets principals de la història d’aquest equipament, des de la seva construcció fins a l’actualitat. A la presentació inaugural del 15è aniversari del Tanatori de Badalona ha assistit també el president de PFB, José Romero, i diversos membres del Consell d’Administració de l’empresa funerària badalonina, així com representats de la política local i d’entitats de l’àmbit social i cultural de la ciutat.

Llegir més