PFB Serveis Funeraris dona suport a la representació de l’obra de teatre Temps d’espases, del dramaturg Jaime Salom, organitzada per la Parròquia de Santa Maria de Badalona i Projecte Ixthys Teatre. La peça s’interpretarà els dies 5 i 6 de juny de 2021 a les 17 hores, a l’Església de Santa Maria, sota la direcció d’Albert López Vivancos i l’adaptació d’Àngels Aymar.

Amb Temps d’espases volem retre un homenatge especial en record d’aquelles persones que ens han deixat durant aquesta pandèmia, però també a aquelles que segueixen lluitant per fer front a la Covid-19. Perquè la cultura, a més de permetre’ns sentir-nos més a prop, és una bona medicina per a l’esperit.

Estrenada fa prop de mig segle, Temps d’espases segueix sent una obra vigent, en abordar situacions i conflictes encara presents a la nostra societat. La peça situa hipotèticament l’últim sopar de Crist en els nostres dies, donant visibilitat a les inquietuds i anhels d’aquelles persones que el van envoltar abans de la mort.

L’entrada és gratuïta.

Per garantir les mesures sanitàries de protecció arran de la crisi sanitària de la Covid-19, és necessari que confirmeu assistència fins al divendres 4 de juny a les 20 hores a:

info@pfb-serveisfuneraris.com
o als telèfons 93 807 36 45 i 93 497 04 97.