Confiança, professionalitat i compromís

PFB Serveis Funeraris de Badalona neix amb l’esperança d’acompanyar-vos i ajudar-vos en els moments més difícils.

Ens hem especialitzat en la prestació de serveis funeraris: ens ocupem de totes les gestions i els detalls que una família pugui necessitar per donar el seu últim adéu a un ésser estimat.

Som una organització flexible: la nostra flexibilitat permet adaptar-nos a totes les vostres necessitats. Estem oberts als vostres suggeriments i us assegurem una atenció personalitzada i professional.

El valor que realment ens distingeix és el nostre personal, l’actiu més important de PFB Serveis Funeraris: un equip humà, compromès, experimentat i professional, que està preparat per ajudar-vos en tot el que necessiteu.

PFB Equip

Garantia de qualitat

Cada família és única i, per tant, mereix la nostra màxima comprensió, sensibilitat i professionalitat, des del respecte, la personalització i una gran atenció pels detalls. Les nostres instal·lacions estan pensades per oferir la màxima tranquil·litat i perquè l’estada sigui, atenent les circumstàncies, el més còmoda possible.

Per a nosaltres, la formació continuada i el compromís amb la societat han estat dos dels pilars bàsics de la nostra professionalitat en l’atenció a les famílies.

Des de 2004, disposem de la certificació ISO 9001 que avala la nostra gestió de qualitat i l’excel·lència del nostre servei. Som, a més, un referent a escala europea en el tractament dels difunts.

×