Concert commemoratiu del 15è Aniversari del Tanatori de Badalona: “Música per la Vida”

El passat 20 de setembre, es va celebrar al Camí del Repòs, ubicat dins de les instal·lacions del Tanatori de Badalona, un concert en commemoratiu del 15e aniversari del Tanatori de Badalona.

Un concert que era al mateix temps un homenatge a la vida de tots els difunts que han passat pel Tanatori de Badalona en els seus 15 anys de funcionament.

El concert va anar a càrrec del grup musical A GRUP VOCAl, una formació nascuda i vinculada a l’Orfeó Badaloní amb una ja consolidada trajectòria tant en programes de televisió com en concerts en directe arreu de Catalunya.

A la vetllada van assistir un centenar de persones, entre les que hi havia diversos membres d’entitats culturals i socials de la ciutat, així com famílies i representants del sector funerari, entre altres. Per a Ana M. Gassió, directora general de PFB-Serveis Funeraris, “amb aquest concert hem volgut retre un homenatge especial a la vida de les persones que ens han deixat al llarg d’aquests 15 anys, des de la posada en funcionament del Tanatori de Badalona, en un entorn únic i en plena naturalesa, com és el Camí del repòs”. En efecte, la zona escollida per al concert és l’espai més verd ubicat dins el recinte del tanatori, envoltat de bosc. Posat en marxa el 2015, el Camí del repòs permet la celebració de cerimònies a l’aire lliure i acull, també, diverses opcions per al destí de les cendres.

Moltes gràcies a tots els que van assistir en aquesta gran trobada i a tots els que van fer que això fos possible.

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *