Col·laboració amb Càritas a Badalona

PFB Serveis Funeraris col·labora amb Càritas Diocesana de Barcelona en el projecte Acollida i acompanyament a la ciutat de Badalona, que té per objectiu escoltar, orientar i assessorar totes les persones que ho necessitin, independentment de la seva procedència, ètnia, religió o ideologia política.

Aquesta iniciativa, que s’alinea amb els valors de PFB i s’integra en l’eix de la Responsabilitat Social Corporativa de la companyia, va més enllà de l’assistència immediata, ja que també cerca la promoció de la persona a partir de la seva participació activa i dels seus recursos, i en fomenta les capacitats i potencialitats, a més de facilitar-li orientació jurídica i atenció psicològica.

El projecte Acollida i acompanyament de Càritas esdevé especialment crucial en el moment d’excepcionalitat en què ens trobem arran de la Covid-19, ja que contribueix a reduir el fort impacte social, econòmic i emocional que estan vivint les persones per la situació provocada per la pandèmia de coronavirus. En aquest sentit, el suport i la solidaritat de les organitzacions col·laboradores, com PFB, resulten essencials.

Més de 1.700 llars de Badalona van ser ateses a través d’aquest programa de Càritas durant l’any 2019, el que representa el 10,4 % del total de la ciutat.

Projecte Folre a Badalona per a persones en situació de sense llar. © Càritas Diocesana de Barcelona / Mingo Venero)

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *