Cicle de Conferències. 2a edició: “La història de Badalona a través dels seus personatges cèlebres”

El Tanatori de Badalona presenta la segona xerrada del cicle “Badalona a través dels seus personatges cèlebres”.

En aquesta ocasió versarà sobre “Els germans cèlebres de Badalona” i s’il·lustrarà amb fotografies dels Germans Xirgu, els Germans Trias i Pujol i els Germans Borràs.

Tindrà lloc el proper dijous 24 de gener a les set de la tarda a l’espai de l’oficina d’atenció a les famílies que PFB té al carrer Francesc Layret, 84 i comptarà amb el suport del Museu de Badalona

En el marc del seu quinzè aniversari, el Tanatori de Badalona ha impulsat la creació del primer cicle d’de xerrades que repassarà la història més recent de la ciutat a través de la vida de diversos homes i dones rellevants que hi van viure. “La història de Badalona a través dels seus personatges cèlebres” és el nom d’aquesta sèrie de conferències la primera de les quals va tenir lloc el passat 26 de juny de 2018.

El proper dijous 24 de gener a les 19:00 la Sra. Margarida Abràs, directora del Museu de Badalona donarà la segona xerrada del cicle en la que es repassarà la vida i les dades més anecdòtiques dels germans cèlebres de Badalona.

L’acte comptarà amb la presència d’Ana Gassió, directora general de PFB-Serveis Funeraris.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *