PFB-Oficina-Centre-exterior-opt

PFB-Serveis Funeraris obra la nova oficina d’atenció al centre de Badalona

PFB Serveis Funeraris treballa constantment per oferir el millor servei a les famílies. Fem un pas més amb aquest objectiu: hem obert una oficina d’atenció al Centre de Badalona, carrer Francesc Layret, 84, molt prop d’on vam néixer, fa més de 70 anys.

PFB-Oficina-Centre-exterior-opt

Horaris Oficina d’atenció: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h i de 17:00 a 19:30 h. Dissabtes de 10:00 a 14:00 h.
C/Francesc Layret, 84

Tel. 93 807 36 45

En aquesta oficina podrà realitzar-se qualsevol gestió que necessiti una família davant una defunció o després de produir-se aquesta: sol·licitar informació i pressupostos de qualsevol dels serveis de PFB, tals com la gestió de la documentació necessària per a la tramitació d’una defunció, assessorament i gestions posteriors.

Oferim diverses possibilitats per al tractament de les cendres en cas d’incineració i orientació sobre ajudes per afrontar el dol.

Des de PFB estem convençuts que aquesta nova iniciativa servirà per ampliar i millorar la informació dels nostres serveis així com la transparència en la nostra política de preus. Tot això en un entorn amable i proper.

Confiem que aquest nou centre tingui la mateixa acceptació que la il·lusió que ha posat tot l’equip de PFB per poder-lo fer realitat.

PFB-Oficina-Centre-interior-2-opt PFB-Oficina-Centre-interior-1-opt

0 comentaris

Escriu un comentari

Vols participar a la conversa?
Agraïm la teva participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>